زالو؟ بله زالو! و آیا فکر می کنید که فقط خون آشام خون را می خورد؟ زالو کرمی گوشتخوار و قطعه قطعه است که خون می مکد و در آب شیرین زندگی می کند. با در نظر گرفتن این واقعیت، زالو ها نه تنها خون می مکند، بلکه بی مهرگان کوچک را نیز می خورد و یا از اجساد بدن موجود دیگر تغذیه می کند. زالو اغلب باعث تنفر و درد در انسان ها می شود. زالو ها در اهداف پزشکی نیز اهمیت دارند. این موجودی ساده و اقتصادی برای جلوگیری از ایجاد عوارض است.

زالو درمانی چیست؟

زالو های دارویی دارای سه فک با ردیف های کوچک دندان است. آن ها اول از همه، دندان هایشان را وارد پوست شخص می کنند و مواد ضد انعقاد خون را از طریق بزاق داخل می کند. سپس، زالو ها برای 25 تا 45 دقیقه مجاز به استخراج خون می شوند و برای باقی ماندن در بدن میزبان از مکش و خلط استفاده می کنند.

این مقدار به میزان نسبتا کمی از خون، حدود 15 میلی لیتر به ازای هر زالو است. در نهایت، خون ه شده را از بین ببرید، پس زالو ها می توانند دوباره جریان خون را آغاز کنند. این کار به جلوگیری از مردن بافت ها کمک می کند.

خارش خفیفی معمولا حدود 1 تا 5 دقیقه طول می کشد و پس از آن بیهوشی طبیعی ایجاد می شود. درد بیمار بیشتر از نیش به میزان اضطراب بالای فرد مرتبط است؛ بنابراین توصیه می شود که آرام باشید.

زادگاه زالو درمانی

زالو درمانی در واقع در تمدن های باستانی هندی و یونانی آغاز شد. اگر در مکیدن خون ناخوش باشید، پزشکان زالو هایی را بر روی شما قرار می دهند؛ و از زمان مصر باستان، زالو ها اختلالت سیستم عصبی، بیماری های پوستی، مشکلات دندان و عفونت را درمان و شفا می دهند.

.

ادامه توضیحات را در لینک اصلی زیر بخوانید:

زالو درمانی چیست؟ تاثیرات مثبت و منفی و کاربردها


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : زالو ,درمانی ,دندان ,چیست؟ ,زالو درمانی ,درمانی چیست؟ ,تاثیرات مثبت ,چیست؟ تاثیرات ,زالو درمانی چیست؟ ,درمانی چیست؟ تاثیرات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

telegram دوربین های دیجیتال آسمان کویر قالیشویی رفوگری ممتاز تهران موضوعات عمومی آبسردکن فروشگاه هسویاوم فروشگاه آنلاين کاشانه عباس سلیمی لدار بررسی مزایا و معایب ثبت شرکت و ثبت برند